Tipe File IDF

- Kasunyatan cepet

Apa file IDF lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file IDF utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake kanggo apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa file IDF?

File IDF duwe macem-macem kegunaan, lan Microsoft Instrument Definition minangka salah sawijining.

File Definisi Instrumen Microsoft

Ekstensi file .idf paling umum digandhengake karo file definisi instrumen MIDI. File IDF nemtokake param├Ęter instrumen utawa pengontrol MIDI. File kasebut nyedhiyakake ID instrumen, peta kunci, tugas saluran, lan informasi MIDI liyane sing dibutuhake.

Cara mbukak file IDF

Penting: Program sing beda-beda bisa nggunakake file nganggo ekstensi file IDF kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file IDF sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 10 pembuka IDF sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 29 Juni 2022

Kabeh format file dikenal nggunakake extension .IDF

Nalika Microsoft Instrument Definition File jinis populer saka IDF-file, kita ngerti 3 beda nggunakake extension .IDF. Piranti lunak sing beda bisa nggunakake file kanthi ekstensi sing padha kanggo macem-macem jinis data.

iCEDraw Ansi Graphics File

Format grafis adhedhasar teks sing digunakake kanggo nggawe ANSI Art, yaiku grafis nggunakake karakter teks tinimbang nggambar piksel individu.

IDF opener kanggo Windows

Kita wis nemtokake siji pembuka IDF sing kompatibel karo jinis file IDF tartamtu iki.

IceView IceView Diverifikasi

Format file liyane nggunakake ekstensi IDF

Liwat riset file IDF, kita ngerti yen format ing ngisor iki ana. Nanging, kita durung nganalisa kanthi rinci.

  • File Definisi Instrumen MIDI

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file IDF tartamtu. Elinga, program sing beda-beda bisa nggunakake file IDF kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

iLabel2 iLabel2
Identity Finder Identity Finder
X'Pert HighScore X'Pert HighScore
Produser IDpack Produser IDpack
Compleo Explorer Compleo Explorer
HighScore HighScore
Pemrograman tanpa teknologi coding Pemrograman tanpa teknologi coding
Identity Finder Enterprise Edition Identity Finder Enterprise Edition
InspireData InspireData
Identity Finder Ngarep Edition Identity Finder Ngarep Edition