Tipe File SFX

- Kasunyatan cepet

Apa file SFX lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file SFX utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake kanggo apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa file SFX?

File SFX duwe macem-macem kegunaan, lan Arsip Ekstrak Mandhiri minangka salah sawijining.

Arsip Ekstraksi Mandhiri

Nalika pangguna kudu ngirim file gedhe utawa kumpulan file gedhe, dheweke bakal kerep ngompres file kasebut dadi arsip sing dikompres supaya transmisi file luwih gampang diatur. Panrima mbutuhake program sing bisa decompress file kasebut kanggo ngakses. Kanggo circumvent masalah iki, poto-extracting arsip nambah program cilik kanggo file kompres sing bisa decompress nalika mbukak - Empu padha "self-extracting".

Various aplikasi lunak nemtokake extension file .sfx nalika nggawe arsip file kanggo maksud iki, nanging sing paling umum kanggo extension EXE. Kanthi cara kasebut, pangguna Windows bisa mbukak lan ngekstrak arsip kasebut kanthi ngeklik kaping pindho. Yen sampeyan duwe file SFX sampeyan ora bisa ngakses, sampeyan bisa decompress nggunakake macem-macem alat kompr├Ęsi utawa nyoba ngganti extension kanggo .EXE supaya sampeyan bisa mbukak. Priksa manawa sampeyan percaya sumber file kasebut amarga file kasebut, kaya file eksekusi liyane, bisa uga ngemot malware utawa virus yen diundhuh saka sumber sing ora dipercaya.

Cara mbukak file SFX

Kita wis dikenali 3 openers SFX sing kompatibel karo jinis tartamtu saka file SFX.

Program sing mbukak file Arsip Self-Extracting

BitZipper BitZipper Diverifikasi
WinZip WinZip Diverifikasi
WinRAR WinRAR Diverifikasi

Dianyari pungkasan: 19 Juni 2022

Kabeh format file dikenal nggunakake extension .SFX

Nalika Self-Extracting Arsip jinis populer SFX-berkas, kita ngerti 3 beda nggunakake extension .SFX. Piranti lunak sing beda bisa nggunakake file kanthi ekstensi sing padha kanggo macem-macem jinis data.

Self-Extracting Commodore 64/128 Arsip

Format arsip iki saka Commodore 64/128 lan kasusun saka file sing dikompres ing format LHA lan ditambahake menyang program kanggo ngekstrak. Ora ana program liyane sing kudu diundhuh utawa diinstal kanggo ngekstrak arsip - mung mbukak file kasebut ing komputer c64 utawa c128.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis menehi saran 10 pembuka SFX sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Modul SoundFX

SoundFX minangka "tracker" kanggo Commodore Amiga sing digunakake kanggo nyipta modul musik. Amiga minangka komputer omah sing populer ing taun 1990-an.

Versi 2 saka SoundFX nyimpen modul musik kanthi ekstensi sfx2 .

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis menehi saran 10 pembuka SFX sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file SFX tartamtu. Elinga, program sing beda bisa nggunakake file SFX kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

Kanvas X Kanvas X
STATGRAFI Centurion STATGRAFI Centurion
SafeFax SafeFax
SolidView SolidView
Internet fax Internet fax
Fax-Internet Fax-Internet
Siluet Siluet
Internet Fax Internet Fax
Bruteforce Simpen Data Bruteforce Simpen Data
SFX Maker SR SFX Maker SR