Tipe File ALS

- Kasunyatan cepet

Apa file ALS lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file ALS utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa file ALS?

File ALS duwe macem-macem kegunaan, lan MPEG-4 ALS (Audio Lossless coding Standard) minangka salah sawijining.

MPEG-4 ALS (Audio Lossless coding Standard)

File ALS iki ngemot audio ing format Audio Lossless Coding Standard, yaiku bagean saka standar MPEG-4 Part 3. File ALS iki nggabungake prediktor jangka pendek lan jangka panjang kanggo nambah kompresi swara kanthi harmonik sing sugih.

Cara mbukak file ALS

Penting: Program sing beda-beda bisa nggunakake file nganggo ekstensi file ALS kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file ALS sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 9 pambuka ALS sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 24 April 2021

Format file liyane nggunakake ekstensi ALS

Liwat riset file ALS, kita ngerti yen format ing ngisor iki ana. Nanging, kita durung nganalisa kanthi rinci.

  • Alias ‚Äč‚ÄčAplikasi Psion Serie 3

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file ALS tartamtu. Elinga, program sing beda-beda bisa nggunakake file ALS kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara program kasebut supaya bisa mbukak file tartamtu.

fcek fcek
GIMP GIMP
Aplikasi LogicAnalyzer Aplikasi LogicAnalyzer
XnView XnView
Synergis Adept Synergis Adept
Femtet Femtet
AusLogics Visual Styler AusLogics Visual Styler
Karya Seni Dasar Karya Seni Dasar
AQUATOX AQUATOX