Jinis File PSF

- Kasunyatan cepet

Apa file PSF lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file PSF utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake kanggo apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa file PSF?

File PSF duwe macem-macem kegunaan, lan Portable Sound Format Audio minangka salah sawijining.

Audio Format Swara Portable

Sadurunge dikenal minangka PlayStation Sound Files, file iki minangka file audio sing dijupuk langsung saka video game sing digunakake ing, contone, konsol game PlayStation.

File PSF padha ing alam file WAV lan MP3 , nanging format file PSF ngidini kanggo cara kompr├Ęsi tighter kang njupuk munggah kurang papan ing hard drive pangguna.

Cara mbukak file PSF

Penting: Program sing beda-beda bisa nggunakake file nganggo ekstensi file PSF kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file PSF sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 10 pembuka PSF sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 15 Maret 2022

Kabeh format file dikenal nggunakake extension .PSF

Nalika Portable Swara Format Audio jinis populer PSF-berkas, kita ngerti 7 beda nggunakake extension .PSF. Piranti lunak sing beda bisa nggunakake file kanthi ekstensi sing padha kanggo macem-macem jinis data.

PhotoStudio Bitmap

Kita ngerti yen siji format PSF yaiku PhotoStudio Bitmap . Kita durung nganalisa kanthi rinci babagan apa file kasebut lan apa sing digunakake. Kita lagi nggarap.

PSF opener kanggo Windows

Kita wis nemtokake siji pembuka PSF sing kompatibel karo jinis file PSF tartamtu iki.

PhotoStudio PhotoStudio Diverifikasi

Format file liyane nggunakake ekstensi PSF

Liwat riset file PSF, kita ngerti yen format ing ngisor iki ana. Nanging, kita durung nganalisa kanthi rinci.

  • Data Font Layar PC Linux
  • File Metadata PSP PlayStation
  • Kulit PowerArchiver
  • File Struktur Protein
  • File Panyimpenan Patch WSUS

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file PSF tartamtu. Elinga, program sing beda-beda bisa nggunakake file PSF kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

Adobe Photoshop Adobe Photoshop
Elemen Adobe Photoshop Elemen Adobe Photoshop
Arcsoft PhotoImpression Arcsoft PhotoImpression
PowerArchiver PowerArchiver
Pro/ENGINEER Pro/ENGINEER
Ekspresi PhotoStudio Ekspresi PhotoStudio
Embird Embird
Tajima DG/ML dening Pulse Tajima DG/ML dening Pulse
Microsoft Office Microsoft Office
Foto ArcSoft Foto ArcSoft