my-2 mb-md-4" aria-label="breadcrumb">

Ekstensi file ora valid

Ekstensi sing digoleki katon ora sah.

Karakter ora valid ing ekstensi

Ekstensi file sing diwenehake ora sah. Mesthine ora ngemot karakter khusus kaya ", *, :, <, >, ?, \, /, | utawa spasi. Dawane uga kudu kurang saka 20 karakter.

Apa ekstensi file tho

Ekstensi file digunakake kanggo mbantu Windows nemokake lan mbukak program sing bener nalika sampeyan ngeklik file. Contone, yen sampeyan ngeklik dokumen .PDF, Windows bakal kanthi otomatis mbukak panampil PDF yen sampeyan wis nginstal.

Piranti lunak sing bakal mbukak, ngowahi utawa ndandani file sampeyan

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngganti jeneng file supaya ora ngemot karakter sing ora sah, banjur coba mbukak nganggo panampil file umum kanggo mriksa isine. Kanthi cara kasebut, sampeyan bisa nemtokake jinis file sing sejatine.