Jinis File EMZ

- Kasunyatan cepet

Apa file EMZ lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file EMZ utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa iku file EMZ?

File sing ngemot ekstensi file .emz yaiku file sing nyimpen file gambar sing dikompres. File-file iki umume diarani Metafiles Enhanced Windows Compressed lan digunakake dening macem-macem aplikasi Microsoft sing beda.

File EMZ sejatine minangka versi kompres saka file Microsoft EMF. Iki ngidini distribusi file kanthi online luwih gampang. Nalika file EMF dikompres nggunakake algoritma kompr├Ęsi .GZIP, banjur diwenehi extension file .emz.

Siji file EMZ wis ora dikompres, ekstensi file biasane bali menyang ekstensi file .emf (enhanced metafile) standar.

Cara mbukak file EMZ

Penting: Program sing beda-beda bisa uga nggunakake file nganggo ekstensi file EMZ kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file EMZ sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 10 pembuka EMZ sing beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 17 Maret 2022

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file EMZ tartamtu. Elinga, program sing beda bisa nggunakake file EMZ kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

Konverter Gambar Pixillion Konverter Gambar Pixillion
Microsoft Office Microsoft Office
Adobe Acrobat Adobe Acrobat
MysticThumbs MysticThumbs
Picasa Photo Viewer Picasa Photo Viewer
Adobe Photoshop Adobe Photoshop
IrfanView IrfanView
XnView XnView
Suite Grafis CorelDRAW Suite Grafis CorelDRAW
Pencitraan Dokumen Microsoft Office Pencitraan Dokumen Microsoft Office