Jinis File BIBTEX

- Kasunyatan cepet

Apa file BIBTEX lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file BIBTEX utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa iku file BIBTEX?

Ekstensi file .bibtex digunakake kanggo format file database bibliografi BibTeX. Format file iki minangka basis data kepemilikan lan jinis file dokumen sing nyimpen atribut teks bibliografi lan parameter format kanggo dhaptar referensi. File BIBTEX iki digawe dening program BibTeX, yaiku alat manajemen referensi. Piranti lunak Sublime Text uga bisa digunakake kanggo nggawe file .bibtex iki.Format file BIBTEX nyimpen karakter Eropa sing dienkode ing makro TeX. File BIBTEX iki uga ngemot param├Ęter substitusi string lan hyperlinks sing nuduhake entri kanthi referensi silang. Berkas BIBTEX bisa dibukak lan dideleng nganggo piranti lunak BibTex. Program Teks Sublime uga bisa digunakake kanggo mbukak lan ndeleng file .bibtex iki. Piranti loro kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lan nyunting file .bibtex iki.

Cara mbukak file BIBTEX

Penting: Program sing beda-beda bisa nggunakake file nganggo ekstensi file BIBTEX kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file BIBTEX sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 2 pambuka BIBTEX sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Dianyari pungkasan: 6 Januari 2020

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file BIBTEX tartamtu. Elinga, program sing beda-beda bisa nggunakake file BIBTEX kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

XULRunner XULRunner
Zotero Zotero