Tipe File ARM

- Kasunyatan cepet

Apa file ARM lan carane mbukak

Apa sampeyan duwe masalah mbukak file ARM utawa mung mikir apa isine? Kita nerangake apa file kasebut digunakake lan nuduhake piranti lunak sing kita ngerti bisa mbukak utawa nangani file sampeyan.

Apa iku file ARM?

Ekstensi file ARM nuduhake menyang piranti sampeyan app sing bisa mbukak file kasebut. Nanging, program beda bisa nggunakake jinis file ARM kanggo macem-macem jinis data.

Nalika kita durung njlèntrèhaké format file ARM lan kegunaan umum, kita ngerti program endi sing dikenal kanggo mbukak file kasebut, amarga kita nampa puluhan saran saka pangguna kaya sampeyan saben dina babagan jinis file tartamtu lan program sing digunakake kanggo mbukak. wong-wong mau.

Kita terus-terusan ngupayakake nambahake katrangan jinis file liyane menyang situs kasebut, dadi yen sampeyan duwe informasi babagan file ARM sing sampeyan pikir bakal mbantu wong liya, gunakake link Update Info ing ngisor iki kanggo ngirimake menyang kita - aku seneng krungu saka sampeyan. !

Cara mbukak file ARM

Penting: Program sing beda-beda bisa nggunakake file nganggo ekstensi file ARM kanggo macem-macem tujuan, dadi kajaba sampeyan yakin format file ARM sampeyan, sampeyan kudu nyoba sawetara program sing beda.

Nalika kita durung verifikasi aplikasi kasebut dhewe, pangguna wis nyaranake 5 pambuka ARM sing beda-beda sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Macem-macem app sing nggunakake file nganggo ekstensi iki

Aplikasi iki dikenal kanggo mbukak jinis file ARM tartamtu. Elinga, program sing beda-beda bisa nggunakake file ARM kanggo macem-macem tujuan, mula sampeyan kudu nyoba sawetara supaya bisa mbukak file tartamtu.

Alphacam Alphacam
KMPlayer KMPlayer
SoftwarePassport SoftwarePassport
LIRA LIRA
Tentara Tanpa wates Tentara Tanpa wates